Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@07:42:32 GMT

کیروش بازهم جزو گران‌ترین‌های جام‌جهانی!

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۲۴۲۰

به گزارش پارسینه؛ با مشخص شدن چهره ۳۲ تیم راه‌یافته به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، سایت «نارود» کرواسی اقدام به بررسی میزان دستمزد دریافتی سرمربیان تیم‌های راه‌یافته به جام بیست‌ویکم کرده است. بر اساس این گزارش، زلاتکو دالیچ که تنها در دو بازی رفت و برگشت پلی‌آف اروپایی هدایت کرواسی را برعهده داشت و موفق شد این تیم را به جام جهانی ۲۰۱۸ برساند، جزو سرمربیانی با پایین‌ترین دستمزد در جام جهانی پیش‌رو خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدراسیون فوتبال کرواسی که قرارداد دالیچ را تا مسابقات یورو ۲۰۲۰ تمدید کرده، ماهیانه به این مربی کروات ۴۰ هزار یورو می‌پردازد که دستمزد سالیانه وی با این احتساب ۴۸۰ هزار یورو می‌شود. با این وجود هیمیر هالگریمسون سرمربی ایسلند و آدام ناوالکا سرمربی لهستان حتی از دالیچ کمتر دستمزد می‌گیرند و سالیانه تنها ۲۵۰ هزار یورو به حساب‌شان واریز می‌شود.

به نقل از نود؛ خولن لوپتگی سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا هم کارش را تنها با ۲۵۰ هزار یورو در سال (باشگاه پورتو نیز همزمان رقم ۱،۱ میلیون یورو به وی بابت غرامت اخراجش تا پایان فصل ۱۷-۲۰۱۶ پرداخت کرد) آغاز کرد و اکنون دستمزدی در حدود ۱،۵ میلیون یورو در سال از فدراسیون فوتبال اسپانیا دریافت می‌کند، این در حالی است که استانیسلاو چرچسوف سرمربی روسیه ۲،۶ میلیون یورو در سال، فرناندس سانتوس سرمربی پرتغال ۲،۵ میلیون یورو در سال و دیدیه دشان نیز ۱،۵ میلیون یورو در سال دستمزد دریافت می‌کند.

گرث ساوت‌گیت سرمربی سه‌شیر هم در ۱۷ سال اخیر پایین‌ترین دستمزد را در بین سرمربیان تیم ملی انگلیس داشته است. او در این تیم ۲،۱ میلیون یورو در سال دستمزد دریافت می‌کند. تیته سرمربی برزیل در حال حاضر ۲،۸ میلیون یورو در سال دستمزد می‌گیرد، این در حالی است که خورخه سامپائولی سرمربی آرژانتین ۲،۱ میلیون یورو در سال دریافت می‌کند. در کنار این‌ها خوسه پکرمان سرمربی کلمبیا ۲،۵ میلیون یورو در سال، ریکاردو گارکا سرمربی پرو و اسکار تابارس سرمربی اروگوئه نیز هر کدام یک میلیون یورو در سال دستمزد دریافت می‌کنند.

شین تائه یونگ سرمربی کره جنوبی تنها ۳۸۵ هزار یورو در سال دستمزد دریافت می‌کند، این در حالی است که وحید حلیل‌هودزیچ با دستمزد سالانه ۲ میلیون یورو هدایت ژاپن را عهده‌دار است و کارلوس کی‌روش در ازای دریافت ۱،۷ میلیون یورو در سال روی نیمکت تیم ملی ایران نشسته است.

بر اساس این گزارش بدترین تیم راه یافته به جام جهانی یعنی عربستان، با پرداخت ۳ میلیون یورو در سال بیشترین دستمزد دریافتی را در به ادگاردو بائوسا، سرمربی آرژانتینی‌ خود می‌دهد. همچنین گرنوت روهر سرمربی نیجریه ۵۰۰ هزار یورو در سال، هرو رنارد سرمربی مراکش ۷۲۰ هزار یوور در سال و نبیل معلول سرمربی تونس نیز ۴۰۰ هزار یورو در سال دستمزد دریافت می‌کنند.
همان طور که دیدید کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در بین سرمربیان تیم‌های راه‌یافته به جام جهانی ۲۰۱۸ دستمزدی بیشتر از دیدیه دشان، خولن لوپتگی و اسکار تابارس دریافت می‌کند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی

انتخابات فدراسیون ژیمناستیک قرار است با اساسنامه ارسالی به فدراسیون جهانی برگزار شود اما با این وجود باز هم ابهاماتی وجود دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، انتخابات فدراسیون ژیمناستیک که حدود سه سال (۳۴ ماه) است که بدون رییس اداره شده و بلاتکلیف است، قرار است ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ و با همان کاندیداهای ثبت نام شده در دوره قبل انجام شود.

زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود.

ایسنا در مورد این انتخابات پر حرف و حدیث نوشته است؛ موضوع مهم در انتخابات این فدراسیون استفاده از اساسنامه‌ای است که در سال ۱۳۹۶ به تصویب فدراسیون جهانی رسیده است. در اساسنامه ترجمه شده توسط فدراسیون ژیمناستیک که ممهور به مهر مترجم رسمی قوه قضاییه است تفاوت‌هایی با اساسنامه مصوب فدراسیون های آماتوری ورزش کشور که به تصویت هیات دولت رسیده است، مشاهده می‌شود.

در اساسنامه به تصویب رسیده و ارسالی به فدراسیون جهانی، مدیران عامل باشگاه های شرکت کننده در بالاترین سطح مسابقات باشگاهی مردان کشور، مدیر عامل پنج باشگاه برتر بالاترین سطح مسابقات باشگاهی زنان کشور، نمایندگان فدراسیون ورزش دانش آموزی، دانشگاهی، کارگری و نیروهای مسلح بدون حق رای مجاز، رییس سازمان ورزش شهرداری اضافه شده است.

همچنین تعداد ورزشکاران به ۳ مرد و ۳ زن، تعداد مربیان و داوران به یک زن و یک مرد، افزایش پیدا کرده است. همچنین یک نفر از اتباع ایرانی حاضر در مجامع مدیریتی بین المللی ژیمناستیک به اعضاء مجمع اضافه شده و در پایان ۳ کارشناس خبره که به پیشنهاد هیات رییسه و تایید رییس مجمع انتخاب می شوند – که حداقل یکی از آنها باید از زنان باشد- به اعضاء مجمع اضافه شده است.

اینها بخشی از تفاوت‌های این دو اساسنامه است اما جدا از تفاوت هایی که در این دو اساسنامه وجود دارد شنیده شده تاکنون حتی برای انتخابات پیش رو طبق اساسنامه اختصاصی فدراسیون ژیمناستیک عمل نشده است.

به طور مثال طبق بند ۵ ماده ۱۶ این اساسنامه، تنها رؤسای هیأت‌های استانی حق رأی در مجمع فدراسیون را دارند اما برای ۷ سرپرست هیأت استانی که همگی به تازگی توسط مسئول و سرپرست فعلی فدراسیون منصوب شده‌اند دعوتنامه حضور در مجمع ارسال شده است.

همچنین برخی دیگر از هیات‌ها که حتی سرپرست هم ندارند در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

طبق تبصره ۴ ماده ۱۶ این اساسنامه، باشگاهای برتر حاضر در آخرین مسابقات لیگ کشور عضو مجمع هستند اما هیچ یک از این باشگاها که در سال ۱۴۰۲ در لیگ‌های هنری، ترامپولین، آکروژیم و لیگ ریتمیک ۱۴۰۱ به عنوان آخرین رویداد حضور داشته و حائز رتبه‌های برتر شده‌اند به مجمع دعوت نشده‌اند، اما باشگاه‌های حاضر در سال‌های ۱۴۰۰ (۱۲ رای) و بعضی باشگاه‌های فاقد مجوز و رتبه در مسابقات لیگ‌های کشور دعوت شده‌اند.

با این شرایط بنظر می‌رسد وزارت ورزش و معاون قهرمانی آن باید پیش از برگزاری مجمع به این مسائل رسیدگی کنند تا با شکایت احتمالی برخی کاندیداها، دوباره انتخابات فدراسیون ژیمناستیک لغو نشود.

دیگر خبرها

  • تیم ملی امید عراق بازهم به المپیک صعود کرد
  • پیشنهاد ضد بارسای ناپولی: فکر جدایی را هم نکن!
  • انتقال نادر: فروش پزشک فرانکفورت با ۲۰۰ هزار یورو!
  • در صورت دریافت پیشنهاد مناسب؛ آمادگی آرسنال برای فروش گابریل ژسوس
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغالِ ملی‌پوش پارادو و میدانی خوزستانی
  • قطعی: کورتوا از لیست بلژیک برای یورو خط خورد
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • اسپالتی: باجو، توتی و دل پیرو را به اردوی تیم ملی ایتالیا می‌آورم
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی