Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در رده‌بندی دستمزدی مربیان راه یافته به جام جهانی قطر، در جایگاه آخر قرار دارد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سایت «توتال اسپورتال» در گزارشی دستمزدهای مربیان تیم‌های راه‌یافته به جام جهانی 2022 قطر را فاش کرد که بر این اساس هانسی فلیک سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان با دستمزد سالیانه 7.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

08 میلیون دلار در صدر این فهرست جای دارد. قرارداد این مربی آلمانی با اتحادیه فوتبال آلمان تا سال 2024 اعتبار دارد.

تیته سرمربی برزیل و دیدیه دشان سرمربی فرانسه نیز به ترتیب در رده‌های دوم و سوم این رده‌بندی جای دارند. دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی ایران هم با دستمزد سالیانه 680 هزار دلار در رده آخر و هجدهم این رده‌بندی ایستاده است.

اسکوچیچ: کیفیت کمپ تیم ملی رضایت رئال مادرید و بارسلونا را هم جلب می‌کند/ رسانه‌های خارجی تصویری غلط از ایران می‌سازند

رده‌بندی دستمزدی مربیان تیم‌های راه‌یافته به بیست‌ودومین دوره جام جهانی به شرح زیر است:

1- هانسی فلیک (سرمربی آلمان) با دستمزد سالیانه 7.08 میلیون دلار

2- تیته (سرمربی برزیل) با دستمزد سالیانه 4.18 میلیون دلار

3- دیدیه دشان (سرمربی فرانسه) با دستمزد سالیانه 4 میلیون دلار

4- گرت ساوت‌گیت (سرمربی انگلیس) با دستمزد سالیانه 3.72 میلیون دلار

5- لوئیس انریکه (سرمربی اسپانیا) با دستمزد سالیانه 3.37 میلیون دلار

6- لیونل اسکالونی (سرمربی آرژانتین) با دستمزد سالیانه 2.7 میلیون دلار

7- فرناندو سانتوس (سرمربی پرتغال) با دستمزد سالیانه 2.61 میلیون دلار

8- فلیکس سانچس (سرمربی قطر) با دستمزد سالیانه 2.5 میلیون دلار

9- روبرتو مانچینی (سرمربی ایتالیا) با دستمزد سالیانه 2.48 میلیون دلار

10- خراردو مارتینو (سرمربی مکزیک) با دستمزد سالیانه 2.2 میلیون دلار

11- دیه‌گو آلونسو (سرمربی اروگوئه) با دستمزد سالیانه 2 میلیون دلار

12- پائولو بنتو (سرمربی کره جنوبی) با دستمزد سالیانه 1.4 میلیون دلار

13- کسپر هیولمند (سرمربی دانمارک) با دستمزد سالیانه 1.16 میلیون دلار

14- روبرتو مارتینس (سرمربی بلژیک) با دستمزد سالیانه 1.16 میلیون دلار

15- مورات یاکین (سرمربی سوئیس) با دستمزد سالیانه 980 هزار دلار

16- زلاتکو دالیچ (سرمربی کرواسی) با دستمزد سالیانه 680 هزار دلار

17- دراگان استویکوویچ (سرمربی صربستان) با دستمزد سالیانه 680 هزار دلار

18- دراگان اسکوچیچ (سرمربی ایران) با دستمزد سالیانه 680 هزار دلار

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دیدیه دشان هانسی فلیک جام جهانی قطر تیم ملی دراگان اسکوچیچ دیدیه دشان هانسی فلیک جام جهانی قطر تیم ملی دراگان اسکوچیچ دستمزد سالیانه 680 هزار دستمزد سالیانه 2 راه یافته جام جهانی رده بندی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۴۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است

اکبر شوکت در انتقاد از واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس اظهار داشت: صحبت‌های مسئولانِ وزارت کار نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

به گزارش ایلنا، از قرار معلوم تصمیم وزارت کاری‌ها برای واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس جدی است. این موضوع طی دو ماه اخیر بار‌ها از زبانِ وزیر کار و معاونِ روابط کارش مطرح شده است. وزیر کار می‌گوید لایحه‌ای که در این خصوص نوشته شده مراحلِ پایانی تدوینش را می‌گذراند و رعیتی فرد نیز در تازه‌ترین اظهاراتش گفته: «برخی نمایندگان در سنوات گذشته مدام ایراد می‌گرفتند که چرا این تصمیم یا آن تصمیم درباره مزد گرفته شده است که ما در پاسخ راه حل را در سپردن این تصمیم به خود نمایندگان دیدیم، زیرا آنان بهتر از ما تصمیم خواهند گرفت!»

اکبر شوکت (نماینده کارگران) در اعتراض به تلاش برای واگذاری تعیین دستمزد به مجلس گفت: صحبت‌های این مسئولان نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است، تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

وی بیان کرد: در بسیاری از کشور‌های جهان، تشکل‌های کارگری آنقدر قدرت دارند که بتوانند مطالباتِ کارگران را مطرح و برای آن سازماندهی کنند. در اینجا می‌خواهند همان حقِ تعیینِ یک بار در سالِ دستمزد را هم از کارگران و نمایندگانِ آن‌ها بگیرند.

شوکت گفت: قانون کار برای حمایت از کارگران است تا آن‌ها بتوانند در مذاکره با کارفرمایانی که از قدرتِ بیشتری برخوردارند، حقوق خود را بگیرند. سه جانبه‌گرایی در قانون کار آمده و سازکاری برای تعیین دستمزد و تصمیم‌گیری برای سایر مسائل کارگران است. اگرچه سه جانبه گرایی آنطور که باید اجرا نمی‌شود و نظرِ نمایندگانِ کارگری از قدرتِ لازم برای تصمیم‌گیری برخوردار نیست، اما ظاهرا وزارت کار همین حد را هم تحمل نمی‌کند.

نماینده کارگران گفت: در قانون اصل مذاکره و پایه‌های مشارکت اجتماعی دیده شده است و این نشان از مترقی بودنی قانون ما دارد، حالا چرا باید این موادِ مترقی را با لوایح و دستورالعمل‌ها از بین برد؟ پس همه تصمیمات را به دولت واگذار کنید و مانند کره شمالی همه‌ی تشکل‌ها و گروه‌ها را کنار بگذارید!

شوکت بیان کرد: پیش از این هم وزارت کار برخوردِ خوبی با تشکلِ بزرگِ کارگران ساختمانی نکرد و کانون کارگران ساختمانی را به سمتِ انحلال برد، اگرچه به طور مستقیم دستور انحلال ندادند. اما ظاهرا اینطور که پیش می‌رود، به آنجا هم می‌رسیم.

وی تاکید کرد: این رفتار‌ها ضد مردمی و مغایر با دمکراسی است و با تمام اهداف انقلاب فاصله دارد. اهداف انقلاب افزایش مشارکت مردم بود. حتی این قبیل تصمیمات خلافِ نظرات مقام معظم رهبری است. ایشان می‌گویند اقتصاد را مردمی کنید و یکی از پایه‌های مردمی کردن این است که مذاکرات رشد پیدا کند و تشکل‌ها قدرت یابند. مذاکرات تشکل‌ها باید واقعی باشد، آن‌ها باید بتوانند امتیازات اقتصادی را با مذاکره از دولت‌ها بگیرند و در قالبِ تعاونی‌ها کار را به مردم واگذار کنند.

شوکت بیان کرد: یکی از ابزار مذاکره‌ی کارگران، شورایعالی کار بود و آقای وزیر همین را هم می‌خواهد از آن‌ها بگیرد. از آقای وزیر می‌خواهیم صحبت‌های رهبری را فراموش نکند. این اقدامات، ضد دمکراسی، ضد کار تشکیلاتی و ضد کارگری است و مغایر با قانون و سخنان رهبری است. مسیرِ و عملکردِ وزیر کار نتیجه‌ای جز نابودی تشکل‌ها ندارد.

دیگر خبرها

  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • شگفتی از دستمزد میلیون دلاری بازیکن سابق استقلال
  • پیشنهاد ضد بارسای ناپولی: فکر جدایی را هم نکن!
  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست
  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی
  • پشت‌پرده گزارش بی‌بی‌سی درباره مرگ نیکا شاکرمی
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • پای دیوان عدالت اداری به مصوبه دستمزد باز شد
  • واکنش سرمربی پرسپولیس به استوری جنجالی نورافکن